Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GENEL

Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Hollanda, Belçika ve Rusya Dışişleri Bakanları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

GÜNCEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

SPOR

Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesinin ardından tatil edilen 2023 Süper Kupa maçı, Avrupa ve dünya basınında geniş yankı buldu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün süren NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

GÜNCEL

Hollanda polisi, bugün Ede kentinde meydana gelen rehine krizinde, bir kişinin gözaltına alındığını ve son rehinenin de serbest kaldığını açıkladı.

GÜNCEL

Hollanda’nın Ede kentinde polis, kafede bulunan 'çok sayıda kişinin' rehin alındığını belirterek çevredeki 150 konutu tahliye ettiğini duyurdu.