Hollywood Haberleri

Hollywood haberleri ve güncel Hollywood gelişmeleri, Hollywood ile ilgili tüm video, Hollywood fotoğrafları ve Hollywood haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Amazon MGM Studios, 19 Mart Salı günü Road House filminin New York prömiyerini Jazz at Lincoln Center’da gerçekleştirdi.

MODA

Hollywood'un ünlü isimleri, 2024 Vanity Fair Oscar Partisi'nde Messika mücevherleriyle kırmızı halıya ışıltı kattı.

MODA

Geçtiğimiz gün Paris Couture Moda Haftası’nda Jennifer Lopez ve Rihanna "Messika" ile parladı...

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Demi Moore, New York'ta FENDI İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği kıyafeti ve FENDI Baguette çantası ile görüntülendi.

DİZİ

GAİN’in ana sponsorlarından biri olduğu Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, 4-5 Kasım tarihlerinde Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde düzenlendi.

MAGAZİN

Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.

MAGAZİN

Filistin Dışişleri Bakanlığı, ABD’li ünlü oyuncu John Cusack’ın İsrail merkezli bir düşünce kuruluşunun Gazze’deki sivilleri yerinden etme raporunu kamuoyuyla paylaştığı...

MAGAZİN

Cate Blanchett, Dua Lipa ve Joaquin Phoenix gibi ünlü sanatçılar, ABD Başkanı Joe Biden’a çağrı yaparak İsrail ile Filistin arasında...

MÜZİK

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, Hollywood Vampires grubunun üyesi olarak Türkiye'deki sevenleriyle buluştu.

MAGAZİN

Hollywood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi.