Kanada Haberleri

Kanada haberleri ve güncel Kanada gelişmeleri, Kanada ile ilgili tüm video, Kanada fotoğrafları ve Kanada haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) bugün yaptığı açıklamada, 7 çalışanının İsrail kuvvetleri...

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GÜNCEL

Kanada, bazı personelinin 7 Ekim olaylarına karıştığı iddiasıyla fonlarını askıya aldığı Gazze’deki BM kuruluşu UNRWA'ya finansman desteğini yeniden sağlayacağını duyurdu.

GENEL

G7 liderleri, 24 Şubat’ta, Rusya-Ukrayna savaşı yıl dönümünde Ukrayna’ya destek mesajını içeren ortak açıklama yayımladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna savaşının 2’nci yıl dönümünde destek veren ülkeleri sıralayarak ‘Hepimiz buradayız’ dedi.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda Başbakanları, İsrail’in Refah kentine saldırılar düzenleme planları konusunda bugün ortak açıklama yaptı.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Başbakanı Justin Truedau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GENEL

G7 ülkeleri Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere ve ABD’nin Dışişleri Bakanları Gazze’deki insani duraklamanın memnuniyetle karşılandığını ve iki devletli...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni’nde konuştu.

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.