Kara Haberleri

Kara haberleri ve güncel Kara gelişmeleri, Kara ile ilgili tüm video, Kara fotoğrafları ve Kara haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, “AB Dışişleri Bakanı Josep Borrell'in İsrail'e saldırmayı bırakmasının zamanı geldi” dedi.

GÜNCEL

Dünya Merkez Mutfağı ve Open Arms sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılan deniz koridorunu kullanan ilk gemi dün...

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirizak Omar Mohamed ile görüştü.

SonDakika

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdeki görev süresinin uzatılmasına...

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 'MGK Toplantısı' sonrası bildiri yayımlandı.

GENEL

Kripto borsası Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hakkındaki kara para aklama suçlamalarını kabul ederek istifa etti.

OTOMOBİL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı.

GÜNCEL

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu geçişinde kar yağışı etkili oluyor.