Komisyonu Haberleri

Komisyonu haberleri ve güncel Komisyonu gelişmeleri, Komisyonu ile ilgili tüm video, Komisyonu fotoğrafları ve Komisyonu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Komisyonu, Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajı paylaşarak saldırı kapsamında soruşturma talebinde bulundu.

GÜNCEL

Türkiye ve Fas arasında sosyal hizmetler alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Komisyonu, yerel personeli 7 Ekim olaylarına karıştığı ileri sürüldüğü için fon yardımları kesilen UNRWA için 50’si hemen olmak...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna savaşının 2’nci yıl dönümünde destek veren ülkeleri sıralayarak ‘Hepimiz buradayız’ dedi.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden Navalny’nin ardından açıklama yaparak “Aleksey Navalny'nin ölümüyle ilgili haberler doğruysa Rus yetkililer, kendi hikayelerini anlatacak" dedi.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cibuti’de Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon 5. Dönem Toplantı tutanağını...

EKONOMİ

Avrupa Birliği Komisyonu (AB), 2022’de tüketilen enerjinin yüzde 23’ünün yenilenebilir enerji kaynaklardan elde edildiğini açıkladı.