Kurtulmuş Haberleri

Kurtulmuş haberleri ve güncel Kurtulmuş gelişmeleri, Kurtulmuş ile ilgili tüm video, Kurtulmuş fotoğrafları ve Kurtulmuş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika
GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cezayir Ulusal Halk Meclisi Başkanı İbrahim Boughali ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Kandia Kamissoko Camara ile Abidjan'da bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyarette Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyaret kapsamında Devlet Başkanı Alassane Ouattara ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan'da şehrinde parlamento heyeti ile birlikte Türkiye Büyükelçiliğini ziyaret etti.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile başkent Bakü'deki başbakanlık binasında bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu'nda konuştu.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile dün...

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn’de Kral Hamad bin Isa Al Khalifa ile bir araya geldi.