Kurul Haberleri

Kurul haberleri ve güncel Kurul gelişmeleri, Kurul ile ilgili tüm video, Kurul fotoğrafları ve Kurul haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Enerjisa Enerji, finansal ve operasyonel sonuçlarını olağan genel kurul toplantısında açıkladı...

SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu'nda devam eden Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda düşündükleri opsiyonları üyelerle paylaştı.

SPOR

Fenerbahçeli taraftarlar, bugün gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yönetimin alacağı her kararın arkasında duracaklarını belirtti.

SonDakika

Fenerbahçe Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 45 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 40'tan 42,5'e çıkarılmasına karar verdi.

SPOR

Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nde Yönetim Kurulu, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı aldı.

MAGAZİN

Tunç Petrol'ün sahibi ve Galatasaray Genel Kurul Üyesi Dinçer Azaphan, eşi Müge Azaphan'ın doğum gününü evde küçük bir pasta keserek...

SonDakika

Merkez Bankası: Politika faizi, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları...

SPOR

Rams Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Dikran Gülmezgil ile Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan katıldı.