LA Haberleri

LA haberleri ve güncel LA gelişmeleri, LA ile ilgili tüm video, LA fotoğrafları ve LA haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Dünyaca ünlü sanatçı Emre Ertürk kuratörlüğünde, ressam Sara Özsarfati'nin "Odaklanma" adlı ilk kişisel resim sergisi, 23 Şubat'da, La Galeri d'art...

SANAT

Ünlü İspanyol ressam, heykeltıraş, oyun yazarı ve şair Pablo Picasso’nun ‘Femme a la montre’ adlı yağlı boya tablosu, müzayede 139.4...

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Dice Kayek’in kurucularından Ece Ege, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve First Lady Brigitte Macron'un Elysée Sarayı'nda düzenlediği davete katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78’inci Genel Kurulu’nda hitap etti.

MÜZİK

Monte Carlo la Société des Bains de Mer (SBM), 19 Ağustos’ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda Tarkan’ı bir kez daha ağırladı.

MAGAZİN

Dermatologların en çok reçetelediği marka* La Roche-Posay, serum ailesinin yüzü olan Bensu Soral’la keyifli bir davete imza attı.