MAG dergisi Haberleri

MAG dergisi haberleri ve güncel MAG dergisi gelişmeleri, MAG dergisi ile ilgili tüm video, MAG dergisi fotoğrafları ve MAG dergisi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner, "Özel hayatında da çalışma hayatında da disiplinleri ve prensipleri olan biriyim.” dedi.

MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

İş Dünyası

360+ Media Interactive Technologies Kurucu Ajans Başkanı Zehra Öney, “En vazgeçemediğim prensip, dürüstlük diyebilirim” dedi.

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Sevda Erginci, “Çok iyi yazılmış sahneleri oynarken çok zorlanıyorum ama bir yandan da müthiş iyi hissediyorum”...

MAGAZİN

Muhteşem fiziği, disiplini ve eğlenceli tavırlarıyla, efsane grubu Hepsi’nin üyelerinden Yasemin Yürük, “Bu yaz ilk olarak Bali tatilim vardı, temmuzda...