Melis Ağazat Haberleri

Melis Ağazat haberleri ve güncel Melis Ağazat gelişmeleri, Melis Ağazat ile ilgili tüm video, Melis Ağazat fotoğrafları ve Melis Ağazat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar'da düzenlenen özel...

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

CEMİYET

Aveda ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Green 2023 Sürdürülebilirlik Konferansı ve Ödül Töreni 27 Kasım Pazartesi günü Mandarin Oriental, Bosphorus’da gerçekleşti.

MODA

PINKO, geçtiğimiz günlerde özel bir alışveriş deneyimi sunarak moda tutkunlarını büyüledi...

MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

MAGAZİN

Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.

CEMİYET

Dünyaca ünlü lüks ve niş parfümlerin Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen NeoBloom, Acqua di Parma’nın yeni parfümü Zafferano’yu düzenlediği etkinlikle tanıttı.

MAGAZİN

H&M A/W23 Studio koleksiyonu, büyüleyici konseptini gerçekleştirdiği lansman partisi ile yakından tanıttı...