Nijer Haberleri

Nijer haberleri ve güncel Nijer gelişmeleri, Nijer ile ilgili tüm video, Nijer fotoğrafları ve Nijer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijer Başbakanı ve Ekonomi-Finans Bakanı Ali Mahamane Lamine Zeine'yi kabul etti.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Nuland’ın Nijer ziyaretine ilişkin bilgileri paylaştı.

GÜNCEL

Batı Afrika Ülkeleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS), 10 Ağustos’ta Nijer gündemiyle tekrar toplantı düzenleneceğini duyurdu.

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, Nijer’deki gelişmelerin arından, acil ihtiyaç dahilinde olmayan büyükelçilik çalışanlarının ve ailelerinin tahliye edileceğini duyurdu.

GÜNCEL

Fransa ve İtalya, Nijer’de gerçekleşen darbenin ardından vatandaşlarını tahliye etti...

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Avrupa Birliği’nin (AB), Nijer ile tüm güvenlik işbirliğini askıya aldığını...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD’nin desteğini yinelemek için Nijer’de darbede alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum ile konuştuğunu belirtti.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Nijer’de darbe girişiminde alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum’a ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Nijer’de ordu, dün devlet televizyonundan yönetime el koyduğunu açıkladı.