Peter Haberleri

Peter haberleri ve güncel Peter gelişmeleri, Peter ile ilgili tüm video, Peter fotoğrafları ve Peter haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Péter Szijjártó, Paks-II NGS projesine ilişkin görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.  

GÜNCEL

Danimarka Adalet Bakanı Peter Hummelgaard cumartesi günü Kur’an-ı Kerim dahil dini metinlere uygunsuz muameleyi yasaklayan yasa tasarını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.