Rusyanın Haberleri

Rusyanın haberleri ve güncel Rusyanın gelişmeleri, Rusyanın ile ilgili tüm video, Rusyanın fotoğrafları ve Rusyanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya’nın Tahran Büyükelçiliği, İsrail’in İran’a yönelik saldırısı sonrasında açıklama yaparak olayda can kaybı veya hasar meydana gelmediğini duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, “Ukrayna olarak, İran'ın ‘Shahed’ insansız hava araçları ve füzelerini kullanarak İsrail'e yaptığı saldırıyı kınıyoruz" dedi.

GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’da gözaltında bulunan ABD’li gazeteci Evan Gershkovich’in gözaltı süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Polonya Dışişleri Bakanlığı, bir Rus füzesinin kısa bir süreliğine Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine açıklama için Rusya’nın Varşova Büyükelçisi’ni...

GENEL

Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü...

GENEL

Akkuyu Nükleer A.Ş Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’na katıldı.

GÜNCEL

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde, Moskova'daki terör saldırısında ölenleri anmak için 'Taziye Defteri' açıldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Beyaz Saray ve ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.