Süleyman Orakçıoğlu Haberleri

Süleyman Orakçıoğlu haberleri ve güncel Süleyman Orakçıoğlu gelişmeleri, Süleyman Orakçıoğlu ile ilgili tüm video, Süleyman Orakçıoğlu fotoğrafları ve Süleyman Orakçıoğlu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Orka Holding, Ramazan dolayısıyla çalışanlarını ve sektördeki iş insanlarını iftar yemeğinde buluşturdu.

İş Dünyası

Modanın kalbi İtalya’da her yıl büyüme başarısı gösteren Orka Holding, mart ayında D’S damat markasıyla Roma ve Milano’da iki yeni...

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MODA

Bağdat Caddesi Damat Tween mağazasında düzenlenen “Yeni Yılı Moda ile Kutluyoruz” daveti iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerini “Lüks, Stil...

MAGAZİN

Bilyoner, 20. yılını kutlamak üzere düzenlenen özel gala etkinliğinde, Raffles Hotel İstanbul'da bir araya gelen davetlilere ev sahipliği yaptı.

MODA

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu'nun ev sahipliğinde yeni yıl daveti gerçekleşti.

CEMİYET

Mücevher sektörünün öncü markalarından Zen Pırlanta, ünlü futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'yı yeni marka yüzleri olarak tanıttı.

CEMİYET

İyi ki Vakfı kurucusu Füsun Kuran ve eşi KRN Mimarlık kurucusu Sinan Kuran evliliklerinin 15’ i resmi 20. yılın da...

CEMİYET

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

CEMİYET

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Olea & The Bar, yaz sezonunu düzenlenen özel bir parti ile açtı.