Sağlık Bakanı Haberleri

Sağlık Bakanı haberleri ve güncel Sağlık Bakanı gelişmeleri, Sağlık Bakanı ile ilgili tüm video, Sağlık Bakanı fotoğrafları ve Sağlık Bakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avustralya Sağlık Bakanı Mark Butler, “Elektronik sigarayı ortadan kaldırmak için sonraki adımları atıyoruz." dedi.

GÜNCEL

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de tedavileri yarım kalan 61 hasta ile beraberindeki 49 refakatçi, Ankara'ya getirildi.

SonDakika

Bakan Koca: Bugün İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Dün de Mısır Sağlık Bakanı ile görüştük. İsrail ile Mısır arasında kurulan...

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail Sağlık Bakanı ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Sağlık hizmetlerinin sürdürülememesinin açıklanamaz olduğu konusunda mutabıkız" dedi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile dün gece telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ürdün Sağlık Bakanı Firas İbrahim Al-Hawari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Minister of Health

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail saldırısı altındaki Gazze'ye sağlık yardımı için Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüştü.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüşme) "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi...

GÜNCEL

DSÖ Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya kritik zamanda Gazze’ye yönelik sağlık yardımları için teşekkür etti.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İlaç fiyatlarında yapılan kur güncellemesidir" dedi.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "SMA konusunda son derece hassasız. Bu hastalığın istismar aracı olarak kullanılmasına tahammülümüz yok" dedi.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakanlık görevinde yeni döneme başladıklarını belirterek, önceliklerinin koruyucu sağlık hizmetleri olduğunu açıkladı.