Sabancı Haberleri

Sabancı haberleri ve güncel Sabancı gelişmeleri, Sabancı ile ilgili tüm video, Sabancı fotoğrafları ve Sabancı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, Sabancı Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Sakura Festivali" kapsamında Koku Atölyesi düzenledi.

SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

İş Dünyası

31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum...

SANAT

Melisa Sabancı Tapan'ın kurucusu olduğu GATE 27'nin konuğu sanatçı Damla Yalçın, ORTA Bluesky programının katılımcısı oldu...

CEMİYET

Büyük Kulüp cemiyet hayatının örnek kadınları Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan'ı ağırladı...

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

SAĞLIK

‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?, her hafta Perşembe günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

EKONOMİ

Varlık büyüklüğü 500 milyar lirayı aşan portföy yönetim şirketi Ak Portföy, Sabancı Topluluğu’nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım imkanı sağlayan Sabancı...

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27; çoğunlukla cam ve seramik gibi malzemelerle çalışan tasarımcı Elif Çak’ı Yeniköy’deki mekânında ağırladı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.