Serenay Sarıkaya Haberleri

Serenay Sarıkaya haberleri ve güncel Serenay Sarıkaya gelişmeleri, Serenay Sarıkaya ile ilgili tüm video, Serenay Sarıkaya fotoğrafları ve Serenay Sarıkaya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Bulgari, son vizyoner girişimi olan Bulgari Studio’yu ortaya koymak için enerjik şehir Seoul’u seçti.

MODA

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bulgari Türkiye Marka Elçisi olarak Seoul'da katıldığı etkinlikte göz kamaştırdı.

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünden üçüncü tanıtım yayınlandı.

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu.

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

MODA

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

MAGAZİN

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C yılın en stil sahibi ve başarılı isimleri, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapılan görkemli bir...

MAGAZİN

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C yılın en stil sahibi ve başarılı isimleri, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapılan görkemli bir...