Suudi Arabistan Haberleri

Suudi Arabistan haberleri ve güncel Suudi Arabistan gelişmeleri, Suudi Arabistan ile ilgili tüm video, Suudi Arabistan fotoğrafları ve Suudi Arabistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi ziyaret için gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da temaslarda bulundu ve heyetler arası görüşmeler...

GENEL

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, dün akşam zirveye katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Riyad'da yatırımcılarla verimli görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ile telefonda İsrail-Filistin konusunu görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde üst düzey temaslarda bulunup mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı.