Tatar Haberleri

Tatar haberleri ve güncel Tatar gelişmeleri, Tatar ile ilgili tüm video, Tatar fotoğrafları ve Tatar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda 'ADF Talks'ta konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC'nin egemenliğinin diğer ülkeler tarafından kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. 

GENEL

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısına katıldı.  

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde , KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından resmi törenle karşılandı.