Ticaret Bakanı Haberleri

Ticaret Bakanı haberleri ve güncel Ticaret Bakanı gelişmeleri, Ticaret Bakanı ile ilgili tüm video, Ticaret Bakanı fotoğrafları ve Ticaret Bakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Londra’da İngiltere Ticaret Bakanı Kemi Badenoch ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında '2024-2026 Yıllarına Yönelik Ekonomik-Ticari İşbirliği Programı ve Yol Haritası'nın imzalandığını açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2024 yılı ocak ayında cari açıkta tarihi düşüş yaşandı. Cari açık, Mayıs 2023'te 60,1 milyar dolar...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile bir araya geldi.

İş Dünyası

Türkiye - Slovakya İş Konseyi Başkanı Harika Güral, “Slovakya'yı bölgesel ticaret ve taşımacılıkta büyük Avrupa pazarlarına kolay erişim sağlayan kilit...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin değerlendirme toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "E-ticareti ve e-ihracatı desteklemek için Türkiye E-İhracat Platformu'nu yakında hizmete alıyoruz" dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına yönelik 81 ilde piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.