Trudeau Haberleri

Trudeau haberleri ve güncel Trudeau gelişmeleri, Trudeau ile ilgili tüm video, Trudeau fotoğrafları ve Trudeau haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna savaşının 2’nci yıl dönümünde destek veren ülkeleri sıralayarak ‘Hepimiz buradayız’ dedi.

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.

GENEL

Kanada, Hindistan asıllı Hardeep Singh Nijjar’ın Kanada’da öldürülmesiyle ilgili Hindistan’ı sorumlu tutarak üst düzey bir Hindistanlı diplomatı sınır dışı etti.

GENEL

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, haftalardır süren orman yangınlarıyla mücadele için ülkeye gelip görevlerini tamamlayan Güney Koreli afet ekibinin kalkmak üzere...

MAGAZİN

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, eşi Sophie Gregoire Trudeau ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüştü.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi.

GENEL

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gelerek Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüştü.