United Kingdom Haberleri

United Kingdom haberleri ve güncel United Kingdom gelişmeleri, United Kingdom ile ilgili tüm video, United Kingdom fotoğrafları ve United Kingdom haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

İsrail, İran Devrim Muhafızlarının bugün MSC Aries adlı kargo gemisine Hürmüz Boğazı’nda baskın düzenlediğini doğruladı.

İş Dünyası

Global Yatırım Holding bağlı kuruluşu ve dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding, Birleşik Krallık’ın en çok ziyaret...

GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre; 2019-2023 döneminde yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'deki doğrudan yatırımlarının tutarı, 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı.

GENEL

Almanya Dışişleri Bakanlığı ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Rusya’da düzenlenen başkanlık seçimlerini ‘sözde seçim’ olarak değerlendirdi.

GENEL

İngiltere Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi James Kariuki, dün Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde konuşma yaptı...

GÜNCEL

İngiltere Ulusal Sağlık Kurumu (NHS İngiltere), dün 18 yaş altı çocuklarda cinsiyet değişimi için kullanılan ve ergenliğin fiziksel değişimini duraklatan...

SAĞLIK

İngiltere’de tüp bebek hizmeti veren bir doğurganlık kliniğinin lisansı, embriyo kaybı ve dondurma işlemlerinde yapılan hatalar sebebiyle askıya alındı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.