Yıldız Haberleri

Yıldız haberleri ve güncel Yıldız gelişmeleri, Yıldız ile ilgili tüm video, Yıldız fotoğrafları ve Yıldız haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Dünya çapında çikolata üreticilerinin gözü kakao tarlalarına çevrilmiş durumda. Batı Afrika'da etkili olan virüs salgını ağaçları öldürdü.

EKONOMİ

Yıldız Holding ve şirketlerinin; enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyası, Ramazan ayında tüketicilerle buluşuyor.

EKONOMİ

YTÜ Yıldız Teknopark ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Merkezleri iş birliğiyle Chicago’da girişimcilere ve iş insanlarına yönelik...

MÜZİK

Yıldız Tilbe Ramazan öncesi son konserini Ataşehir’deki Jolly Joker Arena’da verdi...

SİNEMA

Jimmy Kimmel’ın sunumuyla 96. Akademi Ödülleri, 11 Mart pazartesi günü Türkiye'de sadece Disney+'ta canlı yayınlanacak...

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo IseeU Petite çantası ile görüntülendi.

SİNEMA

Dune filminin yıldız oyuncuları Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh ve Javier Bardem canlandırdıkları karakterler hakkında merak edilenleri yanıtladı.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz" dedi.

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Demi Moore, New York'ta FENDI İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği kıyafeti ve FENDI Baguette çantası ile görüntülendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ndeki (NASA) görevinden ayrılıp, Türkiye'nin uzay atılımını yaşamak için 21 yıl...

MAGAZİN

ABD yapımı ünlü Friends dizisinde canlandırdığı ‘Chandler’ karakteriyle tanınan Matthew Perry’nin ölüm nedeni belli oldu.

SİNEMA

Sony Pictures Entertainment, 2024 yılında gösterime girecek iki dev Apple Original Films yapımı filmin dağıtımını üstlendi.