Yaşar Haberleri

Yaşar haberleri ve güncel Yaşar gelişmeleri, Yaşar ile ilgili tüm video, Yaşar fotoğrafları ve Yaşar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers, kıdemli üye Adam Smith ile üyeler...

GÜNCEL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birlik komutanları ile video konferans toplantısı yaptı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Saraybosna temasları kapsamında Bosna Hersek Savunma Bakanı Zukan Helez ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi.