Yolları Haberleri

Yolları haberleri ve güncel Yolları gelişmeleri, Yolları ile ilgili tüm video, Yolları fotoğrafları ve Yolları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Akbank İhracatçı Buluşması, Türkiye’nin dış ticaret hedeflerine hizmet edecek yeni çözüm yolları ve iş birliği fırsatları odağıyla İstanbul’da gerçekleşti.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı. 

EKONOMİ

Pegasus Hava Yolları, ch-aviation tarafından “Dünyanın 4. En Genç Uçak Filosu 2024” ve “Avrupa'nın 4. En Genç Uçak Filosu 2024”...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi...

GÜNCEL

THY, Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye Hava Yolları (THY) ve Riyadh Air arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Buna göre yolcular her iki havayolunun uçuş ağından...

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), Vietnam Devleti’nin ulusal bayrak taşıyıcısı Vietnam Airlines ile Ankara’da iyi niyet anlaşması imzaladı.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'dan ABD'nin Detroit şehrine direkt seferlere başladı.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY) 355 adet uçağın satın alınması için Airbus ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Boeing ile 90 uçaklık anlaşmaya imza attı.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle  biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı.