Açıklamalar Haberleri

açıklamalar haberleri ve güncel açıklamalar gelişmeleri, açıklamalar ile ilgili tüm video, açıklamalar fotoğrafları ve açıklamalar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbolun gündemindeki konular hakkında açıklamalar yaptı.

GENEL

Türkiye Cumhuriyeti’nin Prag’da bulunan büyükelçilik konutunun hikayesi ve Türk-Çek ilişkilerinin tarihçesi kitaplaştırıldı.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin olarak Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetiminin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir" dedi.

SİNEMA

Madame Web filminin başrol oyuncusu Dakota Johnson, vizyon öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahire'de, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantılarının Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Ortak...

MAGAZİN

Güzel oyuncu Derya Beşerler Namoğlu ve ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, tanışma hikâyelerini, aşkın tanımını ve romantik anılarını...

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turkuvaz Medya Grubu tarafından 3'üncüsü düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'nde 'Para Sohbetleri' oturumunda konuştu.

GÜNCEL

Gemlik Körfezi’nde Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bursa’nın yanı sıra çevre illerle İstanbul ve İzmir’den de...

MAGAZİN

Ünlü modeller Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'ndaki Butterfly adlı güzellik merkezinde objektiflere yansıdı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.