Açıklandı Haberleri

açıklandı haberleri ve güncel açıklandı gelişmeleri, açıklandı ile ilgili tüm video, açıklandı fotoğrafları ve açıklandı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye’nin silahlı şiddet haritası açıklandı: İstanbul ilk, Erzincan son sırada yer aldı

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor.

GÜNCEL

 Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede...

EKONOMİ

İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddiasının manipülasyon içerdiği açıklandı.

GENEL

Çekya Başbakanı Petr Fiala, başkent Prag’da 15 kişinin öldürüldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu saldırıyla ilişkin açıklama yaptı.

MAGAZİN

ABD yapımı ünlü Friends dizisinde canlandırdığı ‘Chandler’ karakteriyle tanınan Matthew Perry’nin ölüm nedeni belli oldu.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

SPOR

A Milli Futbol Takımı'nın 18 Kasım'da özel maçta Almanya ve 21 Kasım'da UEFA EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında Galler ile...

MEKAN

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, prestijli ödüllere ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Hamas'ın Refah Tugayı'na bağlı deniz kuvvetlerinde görevli üst düzey bir subay olan Muhammed Ebu Şamla'yı öldürdüğünü duyurdu.

SANAT

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir çok efsane filmde kullanılan eşyaların, gelecek ay müzayede satışa sunulacağı açıklandı.

GÜNCEL

Ataşehir'de, 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanarak 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve...