AB Haberleri

AB haberleri ve güncel AB gelişmeleri, AB ile ilgili tüm video, AB fotoğrafları ve AB haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.

İş Dünyası

UN Global Compact, Avrupa Birliği Temsilcileri ve İş Dünyasını sürdürülebilirlik gündemiyle bir araya getirdi.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

SİYASET

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail’in Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme amacıyla İran’ın başlattığı ‘Gerçek Vaat’ isimli operasyon ile...

GÜNCEL

İsrail, İran Devrim Muhafızlarının bugün MSC Aries adlı kargo gemisine Hürmüz Boğazı’nda baskın düzenlediğini doğruladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün süren NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, World Central Kitchen (WCK) çalışanlarına yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'ya desteği sürdürülebilir hale getirmek için oluşturulan fondan 4.5 milyar euroluk ilk ödemenin dün yapıldığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GÜNCEL

Dünya Merkez Mutfağı ve Open Arms sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarıyla Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılan deniz koridorunu kullanan ilk gemi dün...