ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, dün düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Temsilciler Meclisi ve Senatosu’nda yapılan oylamalarla kabul edilen, İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a 95 milyar dolar...

GENEL

ABD Senatosu, Temsilciler Meclisi’nde geçen hafta kabul edilen İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a finansal yardımı öngören tasarıyı kabul etti.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan '2023 İnsan Hakları Raporu'na ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  ABD ziyareti kapsamında iş dünyası, IMF ve Dünya Bankası toplantılarına katıldı.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçisi Jeffry Flake, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında çocukların sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele görüşmeleri, Türk ve ABD Dışişleri Bakanlıkları başkanlığında Ankara'da yapıldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Temsilciler Meclisi’nden dün geçen, İsrail ve Ukrayna’ya 61 milyar dolarlık desteği öngören karara ilişkin...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria’daki IDF taburu Netzah Yehuda’ya insan hakları ihlalleri nedeniyle yaptırım uygulanacağı iddialarına tepki gösterdi.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, aylar süren bekleyişin ardından İsrail ve Ukrayna’ya askeri, Gazze, Sudan ve Haiti’ye insani yardımları içeren 61 milyar...

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.