Abd savunma Haberleri

abd savunma haberleri ve güncel abd savunma gelişmeleri, abd savunma ile ilgili tüm video, abd savunma fotoğrafları ve abd savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanı Austin, “ABD Merkez Komutanlığı ve Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri, Gazze halkına acil ihtiyaç duyulan insani yardımı ulaştırmak...

GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington'da dün İsrail Büyükelçiliği önünde kendini ateşe veren ABD Hava Kuvvetleri görevlisi Aaron Bushnell'in hayatını kaybettiği açıklandı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, tekrar rahatsızlanarak Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Tel Aviv ziyareti kapsamında basın toplantısı düzenledi...

GENEL

 ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bugün İsrail-Filistin gündemine ilişkin son durumu görüşmek üzere Tel Aviv’e gitti.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye’de İran Devrim Muhafızları ve ona bağlı gruplara ait bir tesisin vurulduğunu duyurdu.

GENEL

ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) 10 Kasım’da askeri eğitim kapsamında havada rutin yakıt ikmali esnasında Akdeniz’e düşen ABD askeri uçağındaki 5...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin’in emriyle USS Eisenhower uçak gemisinin de Doğu Akdeniz’e gönderildiğini duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Ukrayna Savunma Temas Grubu Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Finlandiya Savunma Bakanı Antti Hakkanen, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir araya geldi.