Açıkhava Haberleri

Açıkhava haberleri ve güncel Açıkhava gelişmeleri, Açıkhava ile ilgili tüm video, Açıkhava fotoğrafları ve Açıkhava haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Ziynet Sali, İstanbul BtcTurk Vadi Açıkhava Sahnesi’nde müzikseverler için unutulmaz anlar yaşattı...

MÜZİK

Türk pop müziğinin güçlü sesi Simge, önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir performansa imza attı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin bu yaz sezonundaki son  konseri için sahnedeki yerini aldı.

MÜZİK

İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi BUIKA, Piu Entertainment organizasyonuyla Harbiye'de konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK

Ünlü pop yıldızı Kenan Doğulu, Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları ile buluştu...

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, dün akşam KerkiSolfej'in düzenlediği konserler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir performans sergiledi.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda art arda sevenlerinin karşısına çıktı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız seslerinden Murat Boz, İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferinde sahne alacak.

MÜZİK

Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserleri serisine devam ediyor.

MÜZİK

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yaz sezonunu taçlandıran muhteşem bir konsere daha imza attı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

MÜZİK

Türk pop müziğinde fırtına gibi esen ve hit şarkılarıyla listelerde zirveye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendireceği muhteşem konserlerle yeniden...