Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İletişim Başkanı Altun, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'de konuşma yapmasına ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yıl sonu enflasyon beklentisinin yüzde 43'e, 12 ay sonrasının yüzde 30'a ve 24 ay...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklama yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Windows işletim sistemi kullanan cihazlarda global çapta meydana gelen kesintinin...

GÜNCEL

Dünya genelinde yazılım kaynaklı yaşanan problem nedeniyle birçok havayolu şirketinin biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşandı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda açıklama yaptı.

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Biden’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya’nın Butler kentinde kendisine yönelik düzenlenen suikast girişimi sonrası açıklama yaptı.

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.