Adım Haberleri

adım haberleri ve güncel adım gelişmeleri, adım ile ilgili tüm video, adım fotoğrafları ve adım haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, BM Güvenlik Konseyi'nin, ramazan ayı boyunca Gazze'de 'acil ateşkes' ilan edilmesini ve ayrıca Gazze'ye insani...

MAGAZİN

Yakın zamanda ekranlara veda eden Adım Farah dizisinin güçlü karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, "Oynamanın her türevini severim" dedi.

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

GENEL

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, "Türkiye'nin F-16 satın almasının onaylanması kararı önemli bir adım" dedi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

MSB: ABD Başkanı Biden tarafından kongreye F-16 satışının onaylanması yönünde tavsiye mektubu gönderilmesini olumlu bir adım olarak değerlendiriyoruz.

MODA

Pop yıldızı Katy Perry’nin, tasarım ve yönetim sürecini üstlendiği markası Katy Perry Collection, Türkiye’de görkemli bir davetle açılış yaptı.

İş Dünyası

Anadolu Vakfı'nın bursiyerlerine eğitim ve gelişim fırsatları sunduğu Mentorluk Programı'nın 11. dönemi başladı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Küresel ticarete ilişkin kapsamlı verileri, anlaşılır bir platform aracılığıyla online ortama taşıyan  platform yeni güncellemeleriyle Türkçeyi de hizmet sunduğu diller...