Alındı Haberleri

alındı haberleri ve güncel alındı gelişmeleri, alındı ile ilgili tüm video, alındı fotoğrafları ve alındı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü’nde memurlarla tartıştı.

SAĞLIK

İngiltere’de tüp bebek hizmeti veren bir doğurganlık kliniğinin lisansı, embriyo kaybı ve dondurma işlemlerinde yapılan hatalar sebebiyle askıya alındı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının ardından akşam saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

SonDakika

Ankara merkezli 20 ilde düzenlenen operasyonda, çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları temin eden, başkalarının kullanımına sunan ve satan 35 şüpheli gözaltına...

MAGAZİN

Beşiktaş'ta İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

SonDakika

Bakan Yerlikaya: Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı...

GÜNCEL

Kadıköy Bağdat Caddesinde pankartlı protesto yapan Melisa Yaren Aydınalp gözaltına alındı.

GÜNCEL

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

SonDakika

Bakan Koca: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alındı.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’nin kuzeyinde kara operasyonlarını sürdürüyor.

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı.