Ali Haberleri

ali haberleri ve güncel ali gelişmeleri, ali ile ilgili tüm video, ali fotoğrafları ve ali haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Bakan Ali Yerlikaya: Çanakkale Ezine’de 4.7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

EKONOMİ

New York Borsası (NYSE) piyasa kapanışı, Turkcell’in 30’uncu yılını kutladığı gong töreniyle gerçekleşti.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından AFAD İl Müdürlüğü'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki merkezinde gerçekleşen toplantı sona erdi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 29 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen 'Kıskaç-20' operasyonlarında 108 şüpheli yakalandı.

SonDakika

Bakan Yerlikaya: Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan bir kıraathanede ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama...

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, patlamada can kaybının arttığını belirterek, "Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5'e yükselmiştir. 57 vatandaşımız da yaralanmıştır." dedi.

EKONOMİ

Türkiye, Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF) gri listesinden çıkarıldı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik 'Kuyu-6' operasyonlarında 3 elebaşının içerisinde olduğu 75 şüpheli yakalandı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

SonDakika

Bakan Ali Yerlikaya: 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik bayram tatili boyunca gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüpheli yakalandı.