Almanyada Haberleri

almanyada haberleri ve güncel almanyada gelişmeleri, almanyada ile ilgili tüm video, almanyada fotoğrafları ve almanyada haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ACF Yöneticisi Maria Pevchikh, Navalni ve 2 ABD vatandaşının, Almanya’da cinayetten hüküm giymiş bir Rus ajanı ile takas edilmesinin planlandığını...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih Güvenlik Konferansı kapsamında bulunduğu Münih'te Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih'te Karadağ Dışişleri Bakanı Filip Ivanovic ve İzlandalı mevkidaşı Bjarni Benediktsson ile görüştü.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.

İş Dünyası

Merkezi Almanya'da bulunan yazılım şirketi SAP, Emmanuel Raptopoulos'u, yeni oluşturulan ve Türkiye'yi de kapsayan EMEA Bölgesi'nin başkanlığına getirildi.

GÜNCEL

THY, Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

SPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri sonucunda Almanya'da düzenlenecek finallere adını yazdıran Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri yarın çekilecek...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Hamburg Havalimanı’nda yaşanan rehine krizine ilişkin Hamburg Polisi’nden açıklama yapıldı.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk defa yabancı bir teknik direktörle Avrupa Şampiyonası biletini aldı.

SonDakika

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7'nci maçında Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek turnuvaya gitmeye hak kazandı.