Almanyada Haberleri

almanyada haberleri ve güncel almanyada gelişmeleri, almanyada ile ilgili tüm video, almanyada fotoğrafları ve almanyada haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Turizm sektörünün önde gelen firmaları ve havayolu şirketleri Almanya’da düzenlenen TravelTalk Kongress 2024’te buluştu.

SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Almanya’da ortaya çıkan, COVID-19’un yeni ‘XEC’ varyantına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Almanya'nın Solingen kentinde dün bir festival sırasında düzenlenen bıçaklı saldırıda üç kişinin öldüğü, dört kişinin de ağır yaralandığı açıklandı.

İş Dünyası

Merkezi Almanya'da bulunan yazılım şirketi SAP, Emmanuel Raptopoulos'u, yeni oluşturulan ve Türkiye'yi de kapsayan EMEA Bölgesi'nin başkanlığına getirildi.

GÜNCEL

THY, Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

SPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri sonucunda Almanya'da düzenlenecek finallere adını yazdıran Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri yarın çekilecek...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Hamburg Havalimanı’nda yaşanan rehine krizine ilişkin Hamburg Polisi’nden açıklama yapıldı.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk defa yabancı bir teknik direktörle Avrupa Şampiyonası biletini aldı.

SonDakika

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7'nci maçında Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek turnuvaya gitmeye hak kazandı.

GÜNCEL

Alman Federal İstatistik Bürosu'nun (Destatis) tatil yapılabilecek ülkeleri konaklama ve günlük giderler açısından kıyasladığı çalışmasına göre, Türkiye'nin bir Alman turist...