Almanyanın Haberleri

almanyanın haberleri ve güncel almanyanın gelişmeleri, almanyanın ile ilgili tüm video, almanyanın fotoğrafları ve almanyanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yönelik taşlı saldırı girişimiyle ilgili, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz ile görüşüldü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bugün Almanya’nın Münih kentinde Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde Almanya Başbakanı Olaf...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde dün Küresel Akiller Grubu Başkanı Mary Robinson ile Hollandalı ve İsveçli mevkidaşlarıyla görüştü.

SonDakika

Bakan Güler: Eurofigter'ları iyi bir alternatif olarak görüyoruz. Almanya’nın itirazları konusunda; müttefiklik ruhu esaslarında, ortak güvenlik perspektifine uygun seçenek ve...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere günü birlik geldiği Almanya'nın Berlin Havalimanı'da karşılandı. 

GÜNCEL

Almanya’nın Hamburg kentindeki havalimanında silahlı bir kişi aracıyla bariyere çarparak aprona giriş yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de 20 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının kapalı oturumunda konuşma yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile görüştü.

GENEL

Almanya'nın Solingen kentinde 30 yıl önce düzenlenen ırkçı saldırıda yaşamını yitiren 5 Türk, Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen törenle anıldı.

GENEL

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, NATO tarihinin en büyük hava kuvvetleri tatbikatı olduğu ifade edilen ‘Air Defender 23’ün başladığını duyurdu.