Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

SPOR

Erzurum'da düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda (Deaflympics) ilk madalyalar sahiplerini buldu.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden sahasında yapılan araştırmalar hakkında açıklamalarda bulundu...

GÜNCEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, göçük alanındaki toprağın kaldırılmasıyla ilgili planlama aşamasına geçtiklerini söyledi.

GÜNCEL

Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan toprak kaymasının ardından bölgeye giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'daki altın madenine gelerek bölgede incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Erzincan'ın İliç ilçesinde dün altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları 827 personelle sürüyor.

MODA

Aktrist Naomi Watts 81. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globes) FENDI Couture seçimi ile adeta gözleri kamaştırdı.

MODA

Güzel aktrist Christina Ricci, Altın Küre ödül törenin kırmızı halısında FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

MODA

"Barbie" filminin yönetmeni Greta Gerwig, Altın Küre ödüllerine özel tasarım bir FENDI kreasyonla katılım gösterdi.

EKONOMİ

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, Kur Korumalı Mevduat Hesabı kapsamında döviz tevdiat hesapları ve katılım fonları TL'ye çevrilebilecek.