American Haberleri

American haberleri ve güncel American gelişmeleri, American ile ilgili tüm video, American fotoğrafları ve American haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD’de Demokrat Partili kongre üyeleri, Başkan Biden'a ve Dışişleri Bakanı Blinken’e mektupla çağrıda bulundu.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

MODA

Tommy Hilfiger, 9 Şubat Cuma akşamı New York Moda Haftası kapsamında “A New York Moment” adlı bir defile etkinliği düzenledi.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

İş Dünyası

Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanları Suzan Sabancı ve Linda Wachner’den Mica Ertegün’ün vefatına ilişkin ortak açıklama yaptı.

GÜNCEL

ABD’de başkanlık seçimleri için bağımsız aday olacağını duyuran Robert ‘Bobby’ Kennedy Jr’ın dört kardeşi, Kennedy’nin adaylığını desteklemediklerini ve ülke için...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. 

İş Dünyası

Suzan Sabancı’nın eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını New York’taki ikonik The Plaza Hotel’de kutlayacak.