Amerika Haberleri

amerika haberleri ve güncel amerika gelişmeleri, amerika ile ilgili tüm video, amerika fotoğrafları ve amerika haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Joe Biden’ın 95 milyar dolarlık güvenlik paketi tasarını imzalamasının ardından açıklama yaptı.

GENEL

ABD Senatosu, Temsilciler Meclisi’nde geçen hafta kabul edilen İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a finansal yardımı öngören tasarıyı kabul etti.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçisi Jeffry Flake, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında çocukların sorularını yanıtladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Temsilciler Meclisi’nden dün geçen, İsrail ve Ukrayna’ya 61 milyar dolarlık desteği öngören karara ilişkin...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Etel Baler tatil rotası çiziyor. Amerika kıtasında bir çok ülkeyi gezen Baler’in yeni rotası Kosta Rika...

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Gazze’deki savaşta koydukları hedefleri gerçekleştirmek için faaliyetlerini sürdüreceklerini duyurdu.

SPOR

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği tarafından "Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü"ne resmi aday gösterildi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

SAĞLIK

Amerika Bileşik Devletleri'nde embriyoların çocuk sayılması sonrasında 'tüp bebek' çalışmaları durdu...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Axiom Space'i ziyaret etti.