Anlaşması Haberleri

anlaşması haberleri ve güncel anlaşması gelişmeleri, anlaşması ile ilgili tüm video, anlaşması fotoğrafları ve anlaşması haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Londra’da İngiltere Ticaret Bakanı Kemi Badenoch ile görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında çifte vergilendirme ve vergi kaçakçılığının önlenmesine yönelik anlaşma imzalandığını açıkladı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirizak Omar Mohamed ile görüştü.

GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, bugün Macaristan’a resmi ziyaret düzenleyerek Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

SPOR

Galatasaray, Erkek Voleybol Takımı forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

GÜNCEL

İsrail ve Hamas arasında varılan insani duraklama anlaşmasının sona ermesiyle saldırılar tekrar başladı.

GÜNCEL

Hamas, insani duraklama anlaşması kapsamında serbest bırakılan rehinelerin görüntülerini yayınladı.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), Vietnam Devleti’nin ulusal bayrak taşıyıcısı Vietnam Airlines ile Ankara’da iyi niyet anlaşması imzaladı.

SANAT

Türkiye  ile Azerbaycan arasındaki kültürel iş birliği anlaşması, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Azerbaycan Kültür Bakanı Adil...

SPOR

Rams Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Dikran Gülmezgil ile Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan katıldı.

EĞİTİM

Mektebim Koleji, Bil Koleji, Girne Koleji ve Kavram Okulları, Cambridge Üniversitesi’ne bağlı yayıncılık, sınav ve eğitim-araştırma kurumu Cambridge University Press&Assessment...