Antik Haberleri

antik haberleri ve güncel antik gelişmeleri, antik ile ilgili tüm video, antik fotoğrafları ve antik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...

MÜZİK

Yıldız Tilbe önceki akşam KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Medya sponsorluğunda Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıktı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması Aslı Sarar Aydın, İtalya’nın tarihi ve turistik şehri Toskana’yı geziyor.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Neşe Gönül ve Feryal Gülman, Antalya’nın Side ve Manavgat gibi antik, turistik beldelerini geziyor.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'daki Aspendos Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında Roma İmparatorluğu Dönemi'ne ait 2 bin...

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Türk popunun güçlü seni, başarılı sanatçı Sertab Erener, geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi.

MÜZİK

Candan Erçetin, önceki akşam Kerkisolfej Organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da bu yaz ikinci kez sahne aldı. 

MÜZİK

Rock müziğin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Duman, önceki akşam BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.