Antik Haberleri

antik haberleri ve güncel antik gelişmeleri, antik ile ilgili tüm video, antik fotoğrafları ve antik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

İtalya’da MS 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın aniden patlamasıyla lav ve volkanik küller altında kalan antik Roma kenti Pompeii’de, renkleri nispeten...

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Türk popunun güçlü seni, başarılı sanatçı Sertab Erener, geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi.

MÜZİK

Candan Erçetin, önceki akşam Kerkisolfej Organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da bu yaz ikinci kez sahne aldı. 

MÜZİK

Rock müziğin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Duman, önceki akşam BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

MAGAZİN

Pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, uzun aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. 

İş Dünyası

Gürok Grup, 2020 yılından bu yana kazı sponsorluğunu üstlendiği Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde yer alan Aizanoi Antik Kenti kazı çalışmalarına sunduğu...

MÜZİK

Pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, uzun aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.