Aras Haberleri

aras haberleri ve güncel aras gelişmeleri, aras ile ilgili tüm video, aras fotoğrafları ve aras haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

MEKAN

ÖZGÜR ARAS ‘EV’İN ANAHTARINI VERDİ

SİNEMA

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı “ATATÜRK” filminin galası Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

SİNEMA

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, merakla beklenen “Atatürk” filminin afişi yayınlandı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen çifti Elif İnci Aras ve Barış Baran Aras’ın oğlu Atlas 9. Yaş günü kutlaması yapıldı.

MAGAZİN

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve kıymetli eşi Elif İnci Aras, Bodrum’da tatillerine devam ediyor.

EĞİTİM

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras, öğretim görevlisi olarak görev yaptığı Beykoz Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı mezuniyet...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ismi Elif İnci Aras ailesi Barış Baran Aras ve oğlu Celal Atlas ile Bodrum da tatillerini sürdürüyor.

MEKAN

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras’ın yeni kulübü, Bodrum-Yalıkavak’taki ENVY Night Life, dün gece görkemli bir açılış partisine imza attı.

EKONOMİ

Aras Kargo, Starex markasıyla hizmet veren Azerbaycan merkezli kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini satın alarak, Aras Global markası...