Arasında Haberleri

arasında haberleri ve güncel arasında gelişmeleri, arasında ile ilgili tüm video, arasında fotoğrafları ve arasında haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Türkiye Cumhuriyeti ile Irak Cumhuriyeti arasında gerçekleştirilen 'Güvenlik Mekanizması' görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayınlandı.

GÜNCEL

Türkiye ve Fas arasında sosyal hizmetler alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında çifte vergilendirme ve vergi kaçakçılığının önlenmesine yönelik anlaşma imzalandığını açıkladı.

GENEL

Türkiye ile Yunanistan arasında Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımı ile Ankara'da siyasi diyalog toplantısı gerçekleştirildi.

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirizak Omar Mohamed ile görüştü.

GENEL

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen İnsan Hakları Konseyi'nin 55’inci Oturumu'nda konuştu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cibuti’de Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon 5. Dönem Toplantı tutanağını...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile İspanya Merkez Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı. 

İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...