Artık Haberleri

artık haberleri ve güncel artık gelişmeleri, artık ile ilgili tüm video, artık fotoğrafları ve artık haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını...

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yaşar Kemal Meydanı ve Esenyurt Haramidere Islahı 1. Etap Kavşak, Meydan Düzenlemesi ve...

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’nin kuzeyinde bulunan Şifa hastanesine erişimin artık imkansız olduğunu açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, başkent Londra’da bulunan Lancaster House konağında basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Teröristler artık son çırpınışlarını vermektedir" dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı uluslararası örgütlerin ve insani yardım kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, Gazze’de yaşananlar ile ilgili ortak bildiri yayınladı.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Meme kanseri artık ilk sıraya yükselmiş durumda" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

NATO’nun 31’inci üyesi Finlandiya’da eski Başbakan Sanna Marin dün yeni Başbakan Petteri Orpo liderliğindeki Ulusal Koalisyon Partisi’nin kabinesine devretti.