Askıya Haberleri

askıya haberleri ve güncel askıya gelişmeleri, askıya ile ilgili tüm video, askıya fotoğrafları ve askıya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ekvador polisi, dün gece Meksika Büyükelçiliği’ne baskın yaparak elçilikte kalan Eski Ekvador Devlet Başkanı Yardımcısı Jorge Glas Espinel’i gözaltına aldı.

GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.

GÜNCEL

Kanada, bazı personelinin 7 Ekim olaylarına karıştığı iddiasıyla fonlarını askıya aldığı Gazze’deki BM kuruluşu UNRWA'ya finansman desteğini yeniden sağlayacağını duyurdu.

SAĞLIK

İngiltere’de tüp bebek hizmeti veren bir doğurganlık kliniğinin lisansı, embriyo kaybı ve dondurma işlemlerinde yapılan hatalar sebebiyle askıya alındı.

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, dün Gazze’de yardım almaya çalışırken 100 Filistinli sivilin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell UNRWA’nın fonlarının askıya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Dünyanın en büyük konteyner şirketlerinden Mediterranean Shipping Company (MSC), MSC PALATIUM III adlı gemisinin 15 Aralık’ta Kızıldeniz’de saldırıya uğramasının ardından...

SonDakika

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI: İSTANBUL BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİ SAAT 17.50 İTİBARİYLE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ÇİFT YÖNLÜ VE GEÇİCİ OLARAK...

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. 

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Avrupa Birliği’nin (AB), Nijer ile tüm güvenlik işbirliğini askıya aldığını...

GÜNCEL

 Afganistan bugün İsveç’te Kuran-ı Kerim’e yönelik yapılan hakaret unsurlu provokasyonlar sebebiyle İsveç’in Afganistan’daki faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.