Aslı Haberleri

Aslı haberleri ve güncel Aslı gelişmeleri, Aslı ile ilgili tüm video, Aslı fotoğrafları ve Aslı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Turizmci Aslı-Bora Pehlivanlar çiftinin büyük oğulları Hasan Boran Pehlivanlar spora olan düşkünlüğünü bayram tatili için gittikleri Kıbrıs'ta devam ettirdi.

EKONOMİ

Dünya çapında çikolata üreticilerinin gözü kakao tarlalarına çevrilmiş durumda. Batı Afrika'da etkili olan virüs salgını ağaçları öldürdü.

SPOR

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek bu kupayı 4’üncü kez müzesine götürdü.

MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

CEMİYET

Büyük Kulüp cemiyet hayatının örnek kadınları Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan'ı ağırladı...

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MODA

Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki Christmas Wonderland, önceki gün Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış siması iş insanı Aslı Sarar Aydın yoğun geçen iş temposunu ara verip yakın dostları ile birlikte İzmir...

MAGAZİN

Ünlü sunucu ve psikolog Aslı Kılıç şu ana kadar dört bölüm dür devam eden sabah kuşağı programı Beyaz TV’de izleyicileri...

CEMİYET

TOÇEV Başkanı ve yazar Ebru Uygun geçtiğimiz gün Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlediğini kahvaltıyla iş ve sanat hayatının önde gelen isimlerini...

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Six Senses Kocataş’ta bir araya gelerek akşam yemeği yediler.