Avustralya Haberleri

Avustralya haberleri ve güncel Avustralya gelişmeleri, Avustralya ile ilgili tüm video, Avustralya fotoğrafları ve Avustralya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada başbakanları bugün ortak açıklama yaparak Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu.

GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın 22 Mayıs’ta aldığı erken seçim kararının ardından ülkedeki seçmenler, dün oy kullanmak üzere sandık başına gitti....

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün İngiltere’de serbest bırakılan Wikileaks’in kurucusu Julian Assange için geçen iki yıl boyunca hükümetin onu...

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Biden’ın ateşkes önerisini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek iki tarafa da öneriyi kabul etme çağrısı yaptı.

GÜNCEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, bugün Çin’in beş büyük Avustralyalı et üreticisine uyguladığı ithalat engelini kaldırdığını duyurdu.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Almanya Dışişleri Bakanlıklarından İsrail'in Refah'a düzenlediği ve 'hata' olduğunu söylediği saldırıyla ilgili kınama açıklamaları yapıldı.

GÜNCEL

Fransa’ya bağlı Büyük Okyanus’taki Yeni Kaledonya Adası’nda pazartesi günü başlayan şiddetli isyanlarda 206 kişi gözaltına alındı.

SANAT

Avustralyalı milyarder iş insanı Gina Rinehart, Avustralya Ulusal Müzesi’nde sergilenen ‘görsel olarak tartışmalı’ yağlı boya portresinin kaldırılmasını talep etti.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye dünyada en çok sığınmacıya ev sahipliği yapan ülke" dedi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın parlamento başkanları toplantısında konuştu.

SPOR

Antalya'da ilklerin yaşanacağı Dünya Yürüyüş Şampiyonası başladı. Günün ilk 2 yarışması olan U20 Kadın ve Erkek 10 kilometre yarışmaları tamamlanırken,...

GÜNCEL

Avustralya polisi, dün Sydney’deki bir kilisede düzenlenen ve birden fazla kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının ‘terörle ilişkili’ olduğunu açıkladı.