Ayda Haberleri

ayda haberleri ve güncel ayda gelişmeleri, ayda ile ilgili tüm video, ayda fotoğrafları ve ayda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) aldığı karara göre, 1 aydan uzun vadeli TL mevduat ve kur korumalı mevduat hesapları için...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Japonya Uzay Araştırma Ajansı (JAXA), Ay’a gönderdiği Akıllı İniş Aracı’nın (SLIM) planlanan konuma 55 metre uzaklığa indiği açıkladı.

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Kırım’da bir Rus donanma gemisinin Ukrayna tarafından vurulması sonrasında açıklama yaparak son 4 ayda Rusya'nın...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turkuvaz Medya Grubu tarafından 3'üncüsü düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'nde 'Para Sohbetleri' oturumunda konuştu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari dengede son iki ayda 7,3 milyar dolar iyileşme sağlandı" dedi.

EKONOMİ

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Aydem Yenilenebilir Enerji, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "1 Ocak 2023- 1 Kasım 2023 itibarıyla bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 3 bin 54'ü şehir, ...

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

EKONOMİ

TCMB Kur Korumalı Mevduat'tan çıkışı teşvik eden yönlendirmeleri ve beşinci ayda da faiz artışı yolunu tercih etmesi, mevduat faizlerine yansıdı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Son iki ayda rezervlerde 17,1 milyar ABD Dolarına varan artış kaydedildi" dedi.

SonDakika
İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, “Hatay’a 3 ayda 3 okul sözümüzü tutmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.