Azerbaycan cumhurbaşkanı Haberleri

azerbaycan cumhurbaşkanı haberleri ve güncel azerbaycan cumhurbaşkanı gelişmeleri, azerbaycan cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, azerbaycan cumhurbaşkanı fotoğrafları ve azerbaycan cumhurbaşkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile görüştü.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP 28 kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi için geldiği Dubai’de ayaküstü üst düzey temaslarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün başkent Astana’da bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üretim Onarım Askeri Kompleksi Açılış Töreni’ne katıldı.